Dades meteorològiques de Castellbell i el Vilar d´avui Diumenge dia 1 de Gener

Hola apreciats amics i amigues, ostras avui amb la temperatura, la temperatura mínima d´avui a estat de -1,5ºC. I la temperatura màxima a quedat curta a arribat a 8,3ºC. Dia fred i al matí amb cel nuvol i a la tarda el cel a estat serè. La humitat màxima a estat del 94%. I la humitat mínima del 69%. El vent més fort d´avui a estat de 14,5 Km/h. Direcció Nord-Nordoest. Si no us importa i si no m´ho dihe-ho, PER FAVOR, a partit d´avui posare la Radiació Solar, l´Index Ultravioleta i la temperatura de Xafogor el THSW. Son dades més d´estiu pero també són importants pel temps del dia a dia. La Radiació Solar i l´Index Ultravioleta, els vull anar controlant ja que són importants per un tema que a mi personalment amb té molt amuinat. EL CANVI CLIMATIC que ens va afectant. Gràcies i si no vole-ho que ho posi PER FAVOR DIGUEUME-HO. Si puc i amb el vostre permis o anire posant.  La Radiació Solar màxima a estat de 543 W/m2 i l´Index Ultravioleta màxim de 1.4 UV. I l´Index THSW màxim de 13,3ºC.

Fotografias d´avui Diumenge dia 1 de Gener, quan es ponia el Sol a Castellbell i el Vilar

c20170101_162804117

c20170101_162825501

Per demà esperem un cel de bon matí serè o poc ennuvolat per núvols alts fins a migmatí i llavors el cel quedara entre mig i molt ennuvolat de núvols alts i mitjans. La temperatura mínima serà molt semblant o lleuregament més alta. I la temperatura màxima semblant o una mica més baixa. Us poso els mapes amb la previsió per demà el MATÍ el primer i la TARDA el segon. propietat del SERVEI METEOROLÒGIC DE CATALUNYA ( METEOCAT )

captura

captura2

Dades del temps actuals a les 18:35 hores. Temperatura 3,1ºC. Humitat 87%. Baròmetre 1024,1 hPa. Cel Serè. Vent 1,6 Km/h. Del Nord-Nordest. Temperatura del Punt de Rosada 1,1ºC. Temperatura de Sensació Tèrmica 3,1ºC. I la temperatura THSW, que calcula la temperatura de una altre manera amb les dades que agafa de T= Temperatura. H= Humitat. S= La Radiació Solar i W= la força del vent. Ara es de 0,7ºC. MOLTES GRÀCIES i perdoneume que avui m´he enrrolat una mica massa

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s